logo

Yritys


Muuraiskankaan peruna on maatalousyhtymä jonka osakkaina toimivat Maria Muuraiskangas ja Harri Muuraiskangas. Tilalla on viljelty perunaa jo vuodesta 1976 ja se on toiminut aina perheyrityksenä.

Laadukasta kotimaista perunaa

Yrityksen toiminta perustuu mahdollisimman laadukkaan kotimaisen perunan tuottamiseen tukkuliikkeiden, kauppojen ja vähittäismyynnin kautta kuluttajille.

Meille tärkeää on että perunamme ovat maultaan ja laadultaan korkeatasoisia. Jo viljelyksestä alkaen meille on tärkeää huomioida asiakkaiden toivomukset ja tarpeet.


Viljeltyä peltomaata 130 hehtaaria

Tilallamme on viljeltyä peltomaata noin 130 hehtaaria.
Suurin osa pelloista käytetään perunan viljelykseen.

Osassa maista viljellään kauraa ja viherlannoitenurmea kiertoviljelyperiaatteen pohjalta jolla haluamme taata maidemme ja perunoidemme laatua sekä huomioida ympäristön. 


Varastointi ja pakkaaminen

Varastointi ja pakkaaminen tapahtuvat tilallamme sijaitsevissa varastoissa ja pakkaamossa. Vastikään uusitulla lajittelulinjastolla pystymme käsittelemään perunoitamme entistä hienovaraisemmin ja takaamaan parempaa laatua.
Meiltä löytyy laaja kirjo erilaisia perunalajikkeita sekä pakkausmateriaaleja joilla pystymme tarjoamaan ostajillemme tuotteita monipuolisiin tarkoituksiin. Yrityksemme työllistää neljä vakituista työntekijää sekä keväisin ja syksyisin sesonkityöntekijöitä tarpeen mukaan.


Perusarvomme

Perusarvoihimme kuuluu, että kaikki peruna hyödynnetään. Suurin osa perunoistamme siirtyvät tukkuliikkeiden kautta kauppoihin mutta toimitamme jonkin verran myös suoraan lähikauppoihin ja toteutamme vähittäismyyntiä suoraan tilaltamme. Perunat jotka eivät päädy kauppojen hyllylle ruokaperunaksi myydään kuorimoille ja perunateollisuudelle.